Radvilų gimnazija skaito!

  • Paskelbė : Eglė Petkevičiūtė
  • Paskelbta: 2024-05-07
  • Kategorija: Renginiai

Radvilų gimnazija skaito!

„Lietuva skaito!“ – tai gegužės 7-ąją, Lietuvai minint Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, vykstantis visuomeninis renginys, kviečiantis dalintis skaitymo virusu ir laužyti su skaitymu susijusius stereotipus. Lietuvos leidėjų asociacijos (LLA) ir Lietuvos Spaustuvininkų Asociacijos (LISPA) inicijuota skaitymo skatinimo iniciatyva vyksta kasmet nuo 2015 m. Jos rengėjai skatina lietuvius ir lietuviškai kalbančius pasaulio piliečius imti į rankas lietuvišką knygą ir skaityti kartu. „Lietuva skaito!“ akcija vyksta visur, kur tik galima rasti lietuvišką knygą ir skaitytoją.

Radvilų gimnazijos biblioteka kviečia prisijungti prie šios akcijos - gegužės 7-ąją vieną pamoką skirkime skaitymui savo malonumui – tebūnie tai knyga ne iš programos sąrašo, o pasirinkta jūsų pačių, rekomenduota draugų, tėvų ar bibliotekininko. Skaitykime klasėse, salėse, mokyklų koridoriuose, stadionuose ar kiemuose. Fiksuokite savo akimirkas su knyga ir siųskite bibliotekai: biblioteka@radvilu.lt.

Dalyvaukite socialinio tinklo ,,Instagram“ paskelbtame konkurse ir laimėkite knygą kasdien https://www.instagram.com/p/C6dvg3TtnmO/?img_index=1

Siūlome Jums taip pat žaisti akcijos ,,Lietuva skaito!“ BINGO žaidimą. Ar įvykdysite visas užduotis per šį mėnesį? https://lietuvaskaito.lt/naujienos/lietuva-skaito-bingo

Nepraleisite ir tradicinės septintosios Lietuvių kalbos draugijos viktorinos. Klausimai bus pasiekiami visą parą – nuo vidurnakčio iki vidurnakčio Lietuvos laiku.

https://www.facebook.com/photo?fbid=768175038763049&set=a.422151033365453

Švęskime Spaudos atgavimo, kalbos bei knygos dieną visą gegužę!

Knygų rekomendacijos: https://lietuvaskaito.lt/knygu-rekomendacijos/

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas